6 moduri de a alege coada cea mai rapidă de la casa de marcatDe ce toate celelalte cozi de la casele de marcat se mișcă mai repede decât coada la care stai tu?
În noua sa carte „Why Does The Other Line Always Move Faster?”, autorul David Andrews ne explică: „Mințile noastre sunt programate împotriva noastră. Indiferent de cât timp stai la coadă, cea mai înceată coadă este cea la care stai tu.”

El mai adaugă și faptul că probabilitatea este de asemenea împotriva noastră, explicând că dacă sunt trei cozi, există șansa ca două din trei cozi să se miște mai repede decât a ta, pe când ai o singură șansă din trei ca rândul la care stai tu să se miște mai repede decât celelalte.
Cum să alegi cea mai bună coadă:

1. Stai la coada cu cei mai mulți bărbați. Aceștia își pierd răbdarea mai repede decât femeile și adeseori vor renunța, vor lăsa coșul de cumpăraturi jos și vor pleca.

2. Alege coada din partea stângă în loc de cea din dreapta. Majoritatea oamenilor sunt dreptaci și pornesc spre dreapta din instinct. Adeseori casa de marcat din partea stângă va avea mai puțini oameni la coadă.

3. Evitați casele expres pentru mai puțin de 10 produse sau pentru coșuri de mână. Nu numărul produselor pe care oamenii le au de achitat dictează viteza de înaintare a cozii, ci numărul de oameni din fața ta.

4. Acolo unde este posibil, alătură-te cozii casei de marcat cu plata cash. De obicei, acestea se mișcă mai repede decât casele care acceptă și plata cu cardul.

5. Dacă ai de ales din trei case de marcat, nu te poziționa la cea din mijloc. Sunt șanse mai mari ca cele laterale să se miște mai repede.

6. Cozile serpentină, acolo unde este anunțat numărul următoarei case de marcat disponibile, pot părea mult mai lungi, însă vor înainta mai repede decât cozile de la casele de marcat individuale.

Comentarii

POSTĂRI ALEATORII