12 dintre cele mai neașteptate maniere la masa de cină din diferite țări ale lumii

Franța - Este considerat nepoliticos să tai salata verde din salată. În multe țări europene salata trebuie împăturită și mâncată cu o furculiță. De asemenea, ar trebui să ții la vedere ambele mâini, altfel invitații pot presupune că mângâi piciorul fetei de lângă tine.

Brazilia - Îmbracă-te trăznet pentru ocazie. Apariția cu stil la o cină sau un eveniment este întotdeauna a admirată și apreciată, deci evitați să vă îmbrăcați prost.

Mexic - E în regulă dacă întârzii. Poți să întârzii și cu 30 de minute în anumite circumstanțe, deoarece e foarte probabil ca gazda ta să se pregătească în continuare pentru eveniment.

Bulgaria - Evitați să oferiți flori galbene. Acestea simbolizează ura.

Anglia -  Bananele ar trebui să fie mâncate cu furculița și cuțitul. Este o tradiție ce datează din secolul al XIX-lea, când acest fruct era considerat un deliciu exotic.

Germania - Cartofii ar trebui striviți cu furculița, nu tăiați cu un cuțit. Deși nu e foarte politicos să faci acest lucru, îți permite să adaugi mai mult sos pe cartofi.

Japonia și Coreea  - Lăsatul bacșișului după o masă este un gest ofensator deoarece este văzut ca și cum ai cerși. Totuși, acest obicei devine din ce în ce mai relaxat pe măsură ce tot mai mulți turiști vestici vizitează aceste țări.

Austria - Trebuie să faci contact vizual cu fiecare persoană cu care ciocnești paharul în timpul unui toast.

Tanzania - Băutul berii direct din sticlă este considerat nepoliticos. Aceasta ar trebui să fie turnată de fiecare dată într-un pahar. De asemenea, nu vă expuneți talpa piciorului atunci când mâncați, pe o saltea sau pe covor deoarece și acest lucru este considerat nepoliticos.

Italia - Când vine vorba de paste nu trebuie să aștepți ca toată lumea să înceapă să mănânce. Totuși, trebuie să aștepți ca toată lumea să fie servită înainte să începi să înfuleci alte feluri de mâncare.

Portugalia - Aducerea unei sticle de vin gazdei este considerată o insultă.

Egipt - Evitați sărarea mâncării care v-a fost servită. Persoana care a gătit mâncarea se va simți insultată deoarece el/ea a intenționat ca mâncarea să aibă exact acel gust. De asemenea, obiceiul este să continui să-ți torni ceai în ceașcă până când acesta se revarsă peste farfurioară.
Sursa: http://www.pregelamerica.com/vftt/index.php/2013/03/feature-article-eating-habits-and-traditions-around-the-world/


Comentarii

POSTĂRI ALEATORII