20 de fotografii ale vedetelor făcute la scurt timp înainte ca acestea să ne părăsească (FOTO)

Idoli pentru milioane de fani, genii, celebrități - uităm uneori că înainte de toate sunt doar oameni. Și, ca toți ceilalți oameni, nu sunt nemuritori.

Iată 20 de fotografii ale unor oameni faimoși, care au fost făcute cu doar câteva zile/ore înainte ca aceștia să moară.

1. Freddie Mercury (45)


1991. Aceasta este una dintre ultimele fotografii ale vocalistului principal Queen. Până în ultima zi, el a negat toate zvonurile despre boala sa. El a făcut un anunț cu o zi înainte să moară din cauza bronhopneumoniei cauzate de SIDA.

2. Steve Jobs (56)


Steve Jobs a murit acasă înconjurat de cei mai apropiați oameni ai săi. Ultimele cuvinte pe care le-a spus au fost: "Oh, wow! Oh, wow! Oh, wow" A murit de cancer pancreatic.

3. Heath Ledger (28)


Heath Ledger zâmbește pe platoul de filmare, jucând ultimul său rol în filmul Imaginarium of Doctor Parnassus cu doar câteva zile înainte de a fi găsit mort. A murit din cauza unei intoxicații grave cauzate de analgezice (inclusiv droguri, somnifere și antidepresive).

4. Muhammad Ali (74)


Muhammad Ali a luptat împotriva bolii Parkinson timp de 3 decenii. Pe 2 iunie 2016, boxerul american a fost internat într-o stare foarte gravă cauzată de probleme cu plămânii. A murit a doua zi din cauza șocului septic, cauzat de „motive naturale necunoscute.”

5. Chester Bennington (41)


Cu puțin timp înainte de moartea sa, vocalistul Linkin Park a lucrat cu cântărețul de rap Watsky. La 4 zile după ce a fost făcută această fotografie, Chester Bennington a fost găsit mort în propriul apartament. A fost un sinucidere.

6. Kurt Kobain (27)


Jesse Frohman a făcut această fotografie în 1994, cu puțin timp înainte ca Kurt Cobain să se sinucidă. Potrivit unei versiuni, Cobain a luat o doză mortală de heroină și s-a împușcat în cap. Există, de asemenea, teorii despre o crimă.

7. Bob Marley (36)


Aceasta este ultima fotografie cunoscută a lui Bob Marley. Vorbește cu familia sa. În acel moment, greutatea lui era de doar 35 de kilograme. Bob Marley a murit pe 11 mai 1981, de cancer (melanom pigmentar).

8. Mark Twain (74)


Această fotografie a fost făcută cu 10 zile înainte de moartea lui Samuel Clemens (cunoscut și sub numele de Mark Twain). În ultimii ani, scriitorul era foarte deprimat. Totuși, așa a răspuns el la necrologul prematur din New York Journal: „Rapoartele despre moartea mea au fost mult exagerate”.

Cu un an înainte de a muri, el a spus: „Am venit cu Cometa Halley în 1835. Vine din nou anul viitor (1910) și mă aștept să plec cu ea. Va fi cea mai mare dezamăgire din viața mea dacă nu voi pleca cu cometa lui Halley. " Asta s-a întâmplat. Scriitorul a murit de boală cardiacă.

9. John Lennon (40)


Omul care la împușcat pe John Lennon la doar 4 ore după ce a fost făcută această fotografie. Este cel din dreapta. El primește un autograf de la fondatorul și membrul The Beatles.

10. Mahatma Ghandi (78)


Mahatma Gandhi a profesat o filozofie a non-violenței. John Lennon credea că singura modalitate de a lupta pentru pace era prin calea lui Gandhi.

Gandhi urma să se roage când asasinul său, Nathuram Vinayak Godse, l-a împușcat în piept.

11. Jim Morrison (27)


Această fotografie a lui Jim Morrison a fost făcută de prietenul său în micul sat Saint-Leu-d’Esserent. Mai târziu în acea zi, Morrison a murit în baie din cauza unui atac de cord cauzat de o supradoză de heroină.

12. Amy Winehouse (27)


În această fotografie, cântăreața se plimba lângă casa ei din nordul Londrei cu o săptămână înainte de moarte. Pe 23 iulie 2011, a fost găsită moartă în apartamentul ei. Cantitatea de alcool din sângele ei a fost de 5 ori mai mare decât cantitatea necesară pentru a ucide o persoană.

13. Jimi Hendrix (27)


Iubita lui Hendrix a făcut această fotografie cu o zi înainte ca acestasă moară. În dimineața zilei de 18 septembrie 1970, a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Londra. Marele muzician a murit în patul său. S-a înecat cu vomă după ce a luat 9 somnifere.

14. Albert Einstein (76)


Această fotografie a fost făcută în martie 1955 la casa lui Albert Einstein din Princeton. O lună mai târziu, omul de știință a murit de un anevrism de aorta.

15. David Bowie (69)


Această fotografie a fost făcută cu 3 zile înainte ca muzicianul britanic să moară. David Bowie a murit pe 10 ianuarie 2016, după o luptă de 1,5 ani împotriva cancerului hepatic.

16. Tupac Shakur (25)


Ultima fotografie a lui Tupac Shakur. Se află într-o mașină cu managerul său, Suge Knight. A fost împușcat pe 13 septembrie 1996.

17. Vladimir Lenin (53)


Ultima fotografie a lui Lenin a fost făcută în 1923 (sora lui Anna în stânga, medicul său în dreapta). Era deja mut în acest moment.

18. Elvis Presley (42)


În această fotografie, Elvis Presley ajunge la casa lui pe 16 august 1977, după o întâlnire cu medicul dentist. Mai târziu în acea noapte, muzicianul a făcut un infarct și a murit.

19. James Dean (24)


Aceasta este ultima fotografie a lui James Dean cu Porsche-ul său la o benzinărie. El a condus această mașină doar 9 zile înainte de a muri într-un accident auto.

20. Robin Williams (63)


Prima fotografie a fost postată de Robin Williams de ziua lui (cu 20 de zile înainte de a muri). În a doua fotografie, își felicită fiica de ziua ei (cu 2 săptămâni înainte de a muri).

Robin Williams suferea de demență cu corpi Lewy. Când o persoană are acest tip de demență, nu poate duce o viață normală: nu poate gândi, dormi sau crede ceea ce vede și nu poate fi fericită. Actorul nu s-a putut descurca și s-a sinucis.

Sursa

Comentarii

POSTĂRI ALEATORII