20 de trucuri utile care ți-ar putea ușura viața de zi cu zi + VIDEO

De la curățenie, până la sfaturi în bucătărie, de la organizarea garderobei, până la decorarea locuinței, cu siguranță veți găsi aici ceva folositor pentru utilizarea în viața de zi cu zi. Aceste splendide trucuri sunt menite să vă surprindă și să vă uimească.

1. Stivuiți-vă hainele vertical în sertare, nu orizontal. În acest fel veți avea mai mult spațiu de depozitare și le puteți vedea pe fiecare în parte ca să vă fie mai ușor să vă alegeți garderoba zilnică.

2. Folosiți ață dentară nearomată pentru a tăia perfect torturi, checuri, brânzeturi și alte preparate moi. Doar să vă asigurați că utilizați o ață fără aromă.

3. Dacă vreți ca mărul tăiat să nu oxideze devenind maroniu, strângeți bucățile între ele cu o bandă elastică.

4. Nu-i așa că e enervant când vă fuge covorul de sub picioare? Mai e și riscant uneori. Aplicați câteva linii de latex acrilic sau silicon sanitar pe spatele acestuia pentru o aderență perfectă.

5. Inelul de la doza de bere poate deveni cu ușurință un suport de agățat perfect pentru tablouri.

6. Decojirea unui ou fiert e floare la ureche dacă îl lăsați să se răcească complet și îl crăpați rulându-l pe o suprafață dură.

7. Folosiți o agrafă de birou pentru a susține cabluri.

8. Agățați-vă perechile de blugi folosind inele de la o perdea de duș. În acest fel vor fi mai accesibili și nu vor face cute.

9. Dacă doriți să nu vă înghețe geamurile folosiți o soluție de 3 la 1 de apă cu oțet. Pur și simplu pulverizați soluția seara pentru a scăpa de gheața greu de curățat de dimineață.

10. Utilizați acest truc inteligent pentru a umple gălețile care nu încap în chiuvetă.

Urmăriți clipul de mai jos pentru a vedea încă 10 trucuri utile:


Comentarii

POSTĂRI ALEATORII