Sfaturi şi idei de cadouri pentru businessmanii pretenţioşiSfaturi şi idei de cadouri pentru businessmanii pretenţioşi

În mediul corporate şi business, oferirea unui cadou ridică mai multe probleme, date fiind statutul şi pretenţiile destinatarilor – persoane ce nu duc grija zilei de mâine, obişnuite cu luxul şi selective în privinţa accesoriilor cu care se înconjoară. Evident, nimeni nu îşi doreşte să-şi compromită imaginea profesională prin oferirea unui cadou business prost ales: din acest motiv, venim în întâmpinarea dumneavoastră cu câteva sfaturi şi sugestii de care trebuie să ţineţi cont atunci când alegeţi un dar pentru partenerul de afaceri, colaboratorul, şeful sau clienţii importanţi din viaţa dumneavoastră. Colecţia de cadouri pentru bărbaţi Borealy cuprinde o secţiune specială dedicată darurilor cu specific business – categorie pe care vă recomandăm, de la bun început, să o studiaţi pentru a vă face o imagine generală asupra accesoriilor ce se pretează mediului profesional.

Cadoul business – cartea de vizită a celui care oferă darul
Profesionalismul, seriozitatea, succesul marcat în mediul muncii sunt aspecte pe care un cadou business le ilustrează foarte fidel. Pentru a marca imaginea unui profesionist impecabil, atent la detalii, generos şi lider sau membru al unei echipe de succes, cadoul oferit unui partener de afaceri trebuie să bifeze calităţile celui care îl oferă: să fie practic, să suscite interesul, să denote viziune şi să fie impecabil. Totodată, unicitatea cadoului business sugerează creativitatea celui care oferă – un întreprinzător de succes care nu rămâne niciodată în pană de idei. Aceste caracteristici se răsfrâng şi asupra modului în care este percepută afacerea celui ce oferă, cadoul devenind, astfel, cartea sa de vizită.

Accesoriile Credan  - cadouri clasice şi distinse pentru domni
Impregnate cu o mare valoare estetică şi istorică, accesoriile Credan sunt capodopere decorative ce stârneşte, de la prima privire, admiraţia şi respectul tuturor. Brandul spaniol numără circa cinci decenii de tradiţie în făurirea de produse ce poartă pecetea nobilă a aurului, făurite din materiale de cea mai înaltă calitate şi supuse laboriosului proces de damaschinare. Un somptuos set de birou Credan, prevăzut cu patru ceasuri ce indică ora exactă pe patru fusuri orare la alegere, cu fine decoraţiuni din aur şi prevăzut cu lupă şi stilou de lux, precum rafinatul set „Phileas Fogg” din oferta magazinului de cadouri Borealy reprezintă un cadou excepţional pentru domnii respectabili din câmpul profesional. Sau, poate, un humidor de lux Credan va complimenta elitista pasiune pentru trabucurile cubaneze şi-şi va entuziasma, pe măsură, destinatarul.

Instrumentele de scris exclusiviste – arme imbatabile în mediul de afaceri
Aurora, Zeades, Parker, S.T. Dupont sau TF Est 1968 sunt câteva exemple de branduri faimoase în întreaga lume ce semnează instrumentele de scris din oferta de cadouri pentru bărbaţi Borealy, demne de mâinile celor mai influenţi şi puternici oameni ai lumii. Oferirea în dar a unei asemenea bijuterii a scrisului reflectă la superlativ consideraţia şi respectul purtate destinatarului, recunoaşterea statutului şi profesionalismului acestuia. Iată de ce, stilourile, pixurile, roller ball-urile sau ball point-urile de lux reprezintă unele dintre cele mai inspirate cadouri corporate sau business pe care le puteţi dărui.

O afacere de succes pe termen lung depinde şi de aceste aparent mici detalii – cadourile oferite în mediul profesional şi care, dincolo de plăcerea pe care o oferă ipostaza de a oferi un dar special cuiva important, tot parte din responsabilităţile propriei afaceri este. Dovediţi că sunteţi un înterprinzător de succes, care nu ezită să dovedească stima şi respectul purtate colaboratorilor, partenerilor sau clienţilor importanţi! Oferiţi cadouri inspirate şi onorabile oamenilor importanţi din viaţa profesională şi, mai mult ca sigur, roadele atenţiei dumneavoastră se vor culege mai târziu. Mult succes!

Comentarii

POSTĂRI ALEATORII