13 oameni care și-au împărtășit momentele de „Bag picioarele, îmi dau demisia!”

10 oameni care și-au împărtășit momentele* de „Bag picioarele, îmi dau demisia!”

1. Acest renunțător tăcut:

”Am fost supraveghetor la Dollar General Market. Am plecat în luna mai. Câștigam 9,75 dolari pe oră ... am lucrat acolo timp de doi ani, am fost promovat, am venit în zilele libere, am lucrat toate sărbătorile, m-am mutat la alte departamente la nevoie. Am lucrat acolo prin războaiele de hârtie igienică și anul următor de COVID. TOȚI colegii au început să plece. Am pierdut opt persoane în două săptămâni. Am cerut o mărire salarială. Apoi am implorat pentru o mărire. Am vrut doar 11 USD / oră. Nu mi-au dat-o. Deci, am mers într-o seară, am întrebat cine sunt casierii și echipajul meu de pe tură și mi s-a spus că suntem doar eu și un manager. Nu am făcut o scenă, mi-am scos badge-ul, am pus cheile jos și am ieșit din magazin.”

2. Această situație a clientului îndreptățit:

”Ultima mea slujbă în serviciul clienți. Lucram pentru o companie importantă de închirieri auto. Sună un tip în plină cădere nervoasă, deoarece mașina pe care a preluat-o nu avea pornire cu buton. Așa este. Mașina pe care a primit-o avea pornire la cheie. Aparent acesta a fost sfârșitul lumii pentru el. Am demisionat după acel apel și n-am mai lucrat în serviciul clienți de atunci. Acum lucrez într-un loc liniștit de introducere a datelor pentru o companie de asigurări și nu aș putea fi mai fericit.”

3. Acest manager zgârcit:

„Aproape că am demisionat din cauza a 26 de cenți, lucrând la un fast-food. Învățam pe cineva, luam o comandă și făceam mâncarea în același timp. Am aplicat din greșeală un cupon de reducere greșit, de 26 de cenți. Managerul meu mi-a spus că trebuie să plătesc asta și am spus: „Voi continua să prepar băutura asta pentru că asta vreau să fac, dar dacă mă pui să plătesc acei 26 de cenți în timp ce eu îmi rup spatele aici, plec.”.

4. Acest manager nepoliticos din nimic:

Primul meu loc de muncă a fost la un McDonald's de lângă casa mea și obișnuiam să lucrez în bucătărie și să fac curățenie. Cu o zi înainte de a demisiona, a trebuit să fac curat după 25+ băieți și fete, băuți și fumați care au decis să comande ceva în parcul cu peste 150 de mese de lângă noi. Și au decis să nu facă curat după ei. Au lăsat chiar și propriile sticle de bere și joint-uri peste tot, undeva la 22:30 seara. Mi s-a spus a doua zi că managerul voia să mă dea afară, așa, din nimic. Am demisionat pe loc, mi-am strâns lucrurile și am plecat. Cea mai proastă experiență din viața mea.”

5. Acest manager anti-WFH**:

Am rămas acasă să am grijă de soția mea, pentru că era bolnavă și nu se putea ridica din pat. I-am trimis un mesaj șefului meu: „O să-mi duc soția la doctor foarte repede și apoi o să lucrez de acasă pentru a avea grijă de ea.” Șeful îmi trimite mesaj să-l sun și îmi spune: „E minunat că vrei să ai grijă de soția ta, dar trebuie să știi că e adultă și se poate îngriji singură.” Mi-am dat demisia a doua zi.”

**WFH = work from home = lucru de acasă

6. Acest manager anti-ore suplimentare:

„Am lucrat la un magazin de mobilă după ce m-am mutat într-un oraș mai mare. Mi-au spus că este de 10 USD / oră, ceea ce nu a fost grozav, dar era fost ceva. Am lucrat aproximativ 47 de ore prima mea săptămână și 45 săptămâna următoare, iar eu eram destul de încântat să primesc niște bani în plus. Dar când mi-am primit salariul, nu mai existau ore suplimentare. Am întrebat pe managerul și mi-a spus: „Nu primești plată pentru ore suplimentare”. I-am spus că nu s-a discutat niciodată în procesul de angajare și a spus că ar fi trebuit să se discute și dacă nu-mi convine pot pleca. Așa că mi-am scos cămașa de lucru și am ieșit de acolo fără cămașă pe mine.”

7. Această echipă de Resurse Umane nesusținătoare:

„Slujba mea de gardian de închisoare. Aveam coșmaruri și diverse probleme de sănătate mintală care decurgeau din lucrurile la care am fost martor, pentru care am vrut să primesc terapie. Am cerut la resurse umane să fiu ajutat să găsesc sprijin și, în schimb, au decis să iau o vacanță neanunțată de o lună. Am cerut ajutor șefului meu de securitate și, în esență, el m-a batjocorit. Așadar, m-am dus și am găsit terapie pe proprii bani; apoi închisoarea a aflat (nu știu cum, deși bănuiesc că fosta mea fost implicată) și m-au băgat în concediu pe perioadă nedeterminată. Am răspuns demisionând.”

8. Acest coleg loial:

„Șeful meu a țipat la colegul meu de muncă pentru ceva ce nu a făcut - l-a făcut să plângă în zona de vânzări. Așa că m-am dus la șeful meu și am țipat în fața lui, am fost trimis acasă și nu m-am mai întors. Am aflat mai târziu că toată lumea din departament a demisionat după ce a aflat cum am fost tratați. Întreaga echipă a demisionat.”

9. Această carieră sfâșietoare:

„Trei zile lucrând la un adăpost pentru copiii care fuseseră luați de lângă familiile lor și puși în plasament. Sunt o persoană amabilă, iubitoare și grijulie. Aș fi vrut să iau fiecare copil acasă văzând cât de incompetent este sistemul, iar incapacitatea mea de a face ceva în acest sens m-a făcut să plec. Mi-aș fi dorit să fac față, dar plângeam în fiecare zi și încă plâng când mă gândesc la acei copii.”

10. Această demisie inteligentă:

„Aveam 18 ani și am cerut o săptămână de concediu peste două săptămâni. Mi-au spus co nu. Am spus „OK, îmi dau demisia, iar ultima mea zi va fi peste două săptămâni” N-a fost o demisie la nervi, dar chiar aveam nevoie de acel timp liber.”

11. Acest șef nepotrivit:

„Mi s-a spus că programul meu de lucru va fi 8:30–17:30. În schimb, am aflat că era de așteptat ca toată lumea să rămână până la cel puțin la 19 seara, în fiecare seară - cu ora de terminare la ora 21, în mod regulat. Am încercat să mă conving să rămân la până îmi găseam alt loc de muncă; apoi am aflat că șeful meu a dat numărul meu personal de mobil clienților, astfel încât să mă poată suna oricând vor. Mi-am dat demisia după 8 zile”

12. Acest mediu nesigur:

„Slujba mi-a fost amenințată pentru că mă luptam să mențin măsurile de siguranță anti-COVID în vigoare, pentru a-mi face angajații să se simtă în siguranță. Am demisionat.”

13. Și la final, acest șef iresponsabil:

„Am plecat de la serviciul meu de la departamentul de corecții după 8,5 ani, din cauza unui sergent de rahat. A fost promovat de noul șerif ales, dar era îngrozitor de necalificat pentru slujbă. În înțelepciunea sa infinita, a decis să permită soției unui inculpat și unui co-inculpat să intre în celulă și să-i schimbe bandajele de pe corp, în loc să cheme personalul medical să facă asta sau să-l trimită la o clinică unde se putea rezolva asta (pe motiv că am rămâne fără un ofițer pentru aproximativ o oră). Am fost instruit să o escortez pe soție la inculpat ca aceasta să-i schimbe bandajele și am refuzat. Am fost suspendat pentru 3 zile. În seara de dinainte de a mă întoarce la lucru, am predat tot echipamentul și am plecat.”

*Momentele au fost editate din motive de lungime / claritate.

Ați avut vreodată un moment de „Bag picioarele, îmi dau demisia!”? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Comentarii

POSTĂRI ALEATORII