Jude Law spune că a fost pregătit pentru pandemia actuală în timp ce filma „Contagion”

Acum un deceniu, Jude Law a fost avertizat cu privire la o pandemie, ca cea pe care o trăim acum, când filma Contagion, o poveste extrem de prescriptivă despre un virus gripal mortal. Anul acesta filmul a devenit unul dintre cele mai închiriate - iar actorul consideră că acest lucru este cel puțin „ciudat”.


Law a fost întrebat despre faptul că atât de mulți oameni s-au orientat spre Contagion pe fondul pandemiei coronavirusului, în timpul unei conversații cu cu Jimmy Fallon, și acesta și-a exprimat părerea:


"Mi s-a părut un pic ciudat că toată lumea a început să urmărească asta în mijlocul realității", a spus el gazdei emisiunii. „Poți doar să urmărești știrile, nu trebuie neapărat să-l vizionezi (filmul).


În același timp, Law spune că „i-am scris imediat regizorului Steven Soderbergh și i-am spus doar: 'Ai nimerit-o. Ai fost acolo acum 10 ani '”.


Jude Law a fost, de asemenea, complet pregătit pentru o pandemie precum COVID-19 în urmă cu 10 ani. "Să fiu sincer... una dintre cele mai afectante amintiri sau experiențe din acel film au fost medicii și virologii cu care ne consultam", a spus el.


Toți ne spuneau:„ Aceasta este o chestiune de când, nu dacă”.


El a preluat sfaturi precum cele care au devenit acum sfaturi obișnuite: „Îmi amintesc că în urma acestei experiențe am rămas cu gândul că te atingi de față de 10.000 de ori pe zi. Nu ne spălăm pe mâini - toate aceste lucruri erau într-un fel încorporate în mine. Dar, desigur, gândul s-a disipat la un moment dat... Iată-ne în el."


În ceea ce privește filmul, „A fost conceput în mod deliberat pentru a fi un film de avertizare”, a declarat producătorul Michael Shamberg pentru BuzzFeed News la începutul acestui an, adăugând: „Am nimerit bine datele științifice”.

Comentarii

POSTĂRI ALEATORII