25 de celebrități care au adoptat animale din adăposturi sau le-au salvat de pe străzi + FOTO

Ați fi surprinși de câte vedete fac ceea ce trebuie și adoptă animale de companie din adăposturi sau îi salvează direct de pe străzi.

Jennifer Aniston, Selena Gomez, Ryan Reynolds, Arnold Schwarzenegger - lista continuă. Toți au primit câte animal, dacă nu chiar mai multe animale de companie în casele lor și pot fi adesea văzuți cu ei la plimbări sau bucurându-se de o îmbrățișare pe Instagram-urile, Twitters-urile și Facebook-urile lor.

Am compilat o listă de vedete și animalele lor de companie pe care le puteți vedea mai jos:

1. Ryan Reynolds și Baxter


L-am văzut pe acest retriever mare și tăntălău, care se uita la mine ... I-am șoptit:„ Hei, hai să plecăm dracului de aici. ”Și a sărit în sus, de parcă ar vorbi fluent engleză. A venit cu mine, a sărit în mașină și de atunci am fost cei mai buni prieteni”, a declarat Reynolds într-un interviu pentru ABC News. Te-ai așteptat la vreo altă retorică de la el?

2. Chris Evans și Dodger


Chris l-a întâlnit pentru prima dată pe Dodger într-un adăpost pentru animale care a fost folosit ca decor pentru unul dintre proiectele sale filmografice. La început nu și-a dat seama că aceștia nu erau câini de film instruiți, ci efectiv câini pentru adopție. S-a îndrăgostit de Dodger și a decis să-l adopte. Există chiar și un videoclip despre întâlnirea cu Dodger pentru prima dată.

3. Hilary Swank cu Lucky, Karoo, Runi și Kai


Hilary Swank nu are unul, nu doi, nu trei, ci patru câini pe nume Lucky, Karoo, Rumi și Kai, toți văzuți mai sus. Swank are propriul ei adăpost pentru animale și susține că a salvat deja și a găsit prin intermediul său case pentru mii de câini.

4. Zac Efron și Maca


Cu câteva luni în urmă, Zac a salvat un pitbull pe nume Maca din magazinul de animale de companie din LA. Se pare că Maca era pe cale să fie eutanasiată când petshop-ul a salvat-o, la scurt timp după, Zac a intrat, a adoptat-o și i-a dat o casă pentru totdeauna.

5. Arnold Schwarzenegger și Dutch


Guvernatorul a adoptat câinele Dutch, care are acum 1 an, în timpul pandemiei. El l-a numit astfel după personajul său din filmul Predator. Asta a dus la glume cum că Terminatorul a adoptat Predatorul. Dutch încă se acomodează cu celelalte două animale ale lui Arnold, poneiul Whisky și măgarul Lulu.

6. Taylor Swift și Benjamin


Faceți cunoștință cu Benjamin Button, iubita pisică ragdoll a lui Taylor Swift. Taylor l-a văzut pe Benjie pe platourile de filmare ale unui videoclip, unde s-a îndrăgostit de el și a decis să-l adopte. Înainte de aceasta, el a aparținut unei companii de advertising, ce făcea reclame care îi îndemna pe oameni să adopte. Acum, el se alătură celorlalte două pisici ale lui Taylor, Meredith și Olivia.

7. Selena Gomez și Winnie


Selena Gomez este cu adevărat o iubitoare de câini, deoarece a salvat deja șapte patrupezi. Dragostea ei pentru salvarea câinilor a venit de la familia ei și acum este mama a șase câini: Willie, Baylor, Chip, Chaz, Wallace, Fina și ultima sa adăugare Winnie, așa cum s-a văzut mai sus.

8. Josh Hutcherson și Driver


Driver este un pitbull care a avut o copilărie cam dură. Nu are două degetele de la picioare și avea piciorul rupt când Josh a decis să-l adopte. Acest lucru s-a întâmplat după 110 zile de trăit în adăpost - fiecare adăpost are propria limită de zile în care animalele pot sta acolo, iar acesta a stat mai mult decât de obicei, dar a meritat. El a suferit o intervenție chirurgicală foarte necesară și acum trăiește fericit de câțiva ani, cu Hutcherson.

9. Eva Mendes și Lucho


Acum aproximativ un an, Eva Mendes a anunțat adăugarea în familie a unui patruped numit Lucho. Ea și cu iubitul ei, Ryan Gosling, l-au adoptat de la Friends for Life Rescue Network.

10. Jennifer Aniston cu Clyde și Lord Chesterfield


Aniston a anunțat recent o a treia achiziție în familia sa câinească, un puișor pe nume Lord Chesterfield, postând o fotografie în care este văzut adormit cu un os în gură - adorabil. S-a alăturat celor doi alți câini ai lui Aniston, Clyde, metis de Schnauzer și Sophie, pitbull-ul ei alb.

11. Amanda Seyfried și Finn


În timp ce lucra platoul de filmare al Big Love, a găsit un ciobănesc australian rătăcit, pe care l-a adoptat și l-a numit Finn. Ea a explicat că anxietatea ei s-a ameliorat de când l-a primit și nu ne îndoim că Finn este mai fericit că acum are o casă veșnică cu ea.

12. Zooey Deschanel cu Dot și Zelda


Zooey nu a avut animale de companie anterior, așa că iubitul ei a decis să-i aducă un câine. S-au dus ]mpreun[ la un adăpost să caute unul. De fapt, au ajuns să adopte două fetițe, întrucât Dot și Zelda erau surori și ar fi fost traumatizant pentru ele să fie separate, mai ales că se iubeau foarte mult cât timp au stat la adăpost.

13. Justin Theroux și Kuma


Justin Theroux este, de asemenea, un iubitor de animale și un susținător de lungă durată al rasei Bully, având tatuaje cu doi dintre câinii săi anteriori și a lucrat îndeaproape cu Austin Pets Alive. În timpul muncii sale, a auzit de Pooch, un câine care a rămas în stare proastă după uraganul Harvey și a ajuns să o ia acasă.

14. Charlize Theron cu Johnny Utah și Berkley


Theron este un susținător avid al drepturilor animalelor, ea crescând într-o fermă din Africa de Sud. Lucrează cu mai multe organizații pentru drepturile animalelor și are câțiva câini salvați, dintre care doi, Johnny Utah și Berkley, pot fi văzuți mai sus. Cel mai cunoscut câine al său este Tucker, pe care l-a adoptat în 2001.

15. Drew Barrymore cu Douglas, Lucky și Peach


Barrymore este, de asemenea, o iubitoare de animale de mult timp și a salvat peste zece animale de-a lungul vieții sale. În 2017, ea l-a salvat pe Douglas, un cățel care a fost abandonat în focurile din valea San Fernando, iar un an mai târziu, ea și fiicele ei au mers să adopte un pisoi. Au ajuns să adopte trei - Lucky, Peach (văzuți mai sus) și Fern.

16. Lea Michele și Sheila


Michele iubește animalele atât de mult încât odată a salvat chiar 6 pui de pisică nou-născuți, pe care i-a găsit rătăcind în incinta studiourilor Paramount, unde filma Glee. A ajuns să adopte două dintre ele, dintre care una este Sheila și cealaltă Claude, iar pe celelalte le-a dat lui Heather Morris și regizorilor Glee.

17. Brooks Laich și Koda


Brooks l-a adoptat pe Koda, husky-ul dintr-un adăpost în 2018, care s-a alăturat în acel moment lui Lexi și Harley, câini din rasa King Charles Spaniel, care din păcate au murit de atunci.

18. Kellan Lutz și Koda


Kellan este un susținător al adopției animalelor de companie, spre deosebire de cumpărarea lor de la crescători - atât de mult, de fapt, încât a fost chiar prezentat în campaniile de adopție a animalelor împreună cu celălalt câine al său, Kola. Acum este tovarășul uman al unui ciobănesc australian pe nume Koda.

19. Simon Cowell cu Daisy, Freddie, Squiddly și Diddly


Simon este proprietarul a patru câini acum: Squiddly and Diddly, Yorkshire Terrieri care s-au alăturat familiei în 2013. De atunci, au fost adoptați și alți doi căței, și anume Freddie și Daisy, așa cum se vede mai sus. Freddie a crescut împreună cu mama sa, care, din păcate, a murit, iar Simon a moștenit-o pe Freddie în 2016, în timp ce Daisy a fost salvată în Barbados în 2018.

20. Liev Schreiber cu Woody, Willow și Scout


Liev este mândrul companion a trei câini salvați, Woody, Willow și Scout. Woody și Willow au fost ridicați de pe platoul Live cu Kelly și Ryan, emisiune care i-a prezentat ca fiind câini salvați în urma uraganului Harvey, din 2017. În urmă cu doar câteva luni, el a adoptat un alt cățeluș numit Scout din Tobie's Small Dog Rescue.

21. Hilary Duff cu Lucy și Ivan


În 2018, Hilary și partenerul ei Matthew Koma au adoptat un câine senior pe nume Lucy. Curând înainte de aceasta, cuplul a făcut o alegere destul de neortodoxă în adopție - și-au luat și ei un alpaca pe nume Ivan, care trăiește acum într-o fermă de alpaca până când Duff și Koma decid să devină fermieri.

22. Chelsea Handler cu Bert și Bernice


Anterior, Handler a avut doi Chow-Chow numiți Tammy și Chunk, care au fost adoptați din adăposturi unde ar fi urmat să fie eutanasiați. Cu toate acestea, după o lungă viață împreună, Handler a trebuit să-și ia rămas bun de la amândoi în urmă cu aproape trei ani. Pentru a-i cinsti, ea a adoptat doi noi Chow-Chow de la un adăpost și i-a numit Bert și Bernice.

23. Anne Hathaway cu Kenobi și Esmeralda


La începutul acestui an, Hathaway a adoptat un terrier pe nume Kenobi. S-a alăturat familiei sale, unde exista deja un labrador ciocolatiu pe nume Esmeralda. Ea la numit pe Kenobi după personajul ei preferat din Star Wars, pentru că, să fim serioși, este Star Wars - cine nu și-ar numi câinii așa?!

24. Luke Bryan și Kimmie


Luke este proprietarul unui adăpost de animale pe care l-a lansat prima dată în memoria regretatei sale nepoate Sadie. Și casa lui este la fel ca adăpostul său - ca o grădină zoologică - adăpostind peste 20 de animale diferite, inclusiv ponei, găini și capre. Înainte, aveau un câine pe nume Poochie, care, din păcate, a murit la doar o săptămână mai târziu, dar acum au grijă de o altă cățelușă pe nume Kimmie.

25. Rachel Bilson și Turman Murman


Thurman Murman este cea mai recentă adăugire a lui Bilson la familia ei de cățeluși. Metisul de pudel cenușiu și flocos se alătură celuilalt câine al lui Bilson, Penny, pe care l-a adoptat împreună cu fostul ei iubit Adam Brody. Se pare că Thurman Murman are propria sa garderobă de lese, ceea ce îl face oarecum un pui în pas cu moda.

Comentarii

POSTĂRI ALEATORII