Top 10 animale drăguțe care to pot omorî

10. Foca leopard

Acestea arată atât de drăguț încât cu siguranță nu ne-am aștepta ca vreuna din ele să ne rănească. Totuși, au fost înregistrate cazuri în care focile au atacat cercetători, iar comportamentul lor poate deveni chiar foarte agresiv. Hrana lor preferată sunt pinguinii.

9. Ursul Panda

Desigur, cu toții adorăm aceste animale gingașe. Sunt atât de inocenți și neajutorați încât au devenit un simbol al păcii și bunătății. Cu toate astea, ai face bine să nu te pui cu un panda. Dacă îi traversezi din greșeală teritoriul sau dacă acesta simte pericol, un panda te poate răni grav. Natura sa de urs se va face simțită.

8. Lebăda

Lebedele sunt adesea asociate cu romantismul în imaginația noastră. Le asociem cu dragostea adevărată, dar nu știați că dragostea doare? Ei bine, aceste creaturi te pot ataca și răni. Dacă se simt amenințate în orice fel, vor face orice ca să se protejeze. Deci, vă rugăm să nu încercați să le hrăniți cu ceva fără gust - sunt cu ochii pe voi.

7. Furnicarul

Arată destul de drăgălaș și cu siguranță inofensiv pentru că, hei, nici măcar nu are dinți. Cum ar putea un astfel de animal să rănească un om? Cu toate acestea, vă rugăm să acordați atenție ghearelor sale. Le folosește în principal pentru a-și excava hrana, desigur, dar nu va ezita să le folosească pentru a se apăra. Poate provoca zgârieturi destul de mari cu o singură lovitură.

6. Diavolul Tazmanian

Ei bine, această creatură este faimoasă datorită desenului animat cu același nume. Și poate numele său este suficient de laconic și vorbește de la sine, dar doar uită-te la el. Pare atât de amuzant și de caraghios, încât nu ne-am aștepta să ne facă vreun rău. Dar acest lucru e valabil până în momentul când își arată colții. Ok, poate arată în continuare ca o cârtiță, dar nu ar trebui să facem glume pe seama lui pentru că diavolul Tazmanian ne-ar putea ucide pe toți!

5. Elefantul

În ciuda faptului că este una dintre cele mai mari și mai puternice animale, vedem elefanții ca fiind niște creaturi bune și naive.Și, ca să fim cinstiți, omenirea îi tratează într-un mod destul de comercial. Poate tocmai de aceea, în ultimii ani, am văzut tot mai multe accidente mortale implicând elefanți. Pare a fi o răzbunare planificată. Să nu uităm cât de inteligenți sunt de fapt.

4. Peștele balon

Acest drăgălaș devine cel mai periculos pește din toate timpurile... după propria moarte.
Cu toții am auzit, probabil, de celebrul preparat japonez numit Fugu. Acest tip de cină poate deveni fatală dacă peștele nu este preparat corespunzător din cauza toxinelor sale, pe care le folosește pentru a se proteja atunci când este în viață. Nu pare a fi cea mai bună mâncare din lume, nu?

3. Broasca săgeată otrăvitoare

Arată surprinzător de frumoase și de fermecătoare pentru niște broaște, dar acesta este un caz în care aparențele înșeală. Există câteva tipuri de broaște otrăvitoare, iar nivelul de toxicitate variază. Cel mai periculos este auriul. Poate ucide cu ușurință zece adulți dacă îi atinge.

2. Delfinul

Această informație vă poate șoca de-a dreptul, dar trebuie să înfruntăm adevărul. Alături de oameni, delfinii sunt singurele specii care pot ucide fără niciun motiv natural. Delfinii au cu siguranță un intelect ridicat, care, din păcate, uneori pare să nu fie atât de inofensiv. La fel cum este adevărat și la oameni.

1. Lorisul greoi sau Marele Loris Lent

Oh, ce ochișori simpatici! Vă puteți imagina ceva mai drăgălaș? Ei bine, ar trebui să știți că este cel mai otrăvitor mamifer din lume. Dacă te mușcă accidental, poți intra în șoc anafilactic sau poți avea alte reacții la fel de periculoase. Oamenii de știință au dezvăluit că loris-ul imită o cobră. Sună îngrozitor de-a dreptul, sunt niște mici monștrii.

Comentarii

POSTĂRI ALEATORII