Pisica și câinele acesta adoră să călătorească împreună, iar fotografiile lor sunt absolut epice (FOTO)


Pasionații excursioniști Cynthia Bennett și prietenul ei l-au adoptat pe Henry, câinele, în 2014. Inițial, Bennett urma să aleagă un metis de Golden Retriever, dar apoi l-a descoperit pe Henry la un eveniment de adopții. Avea doar 3 luni și jumătate, însă era deja de cinci ori mai mare decât alți pui de aceeași vârstă. Când a intrat în țarcul lui Henry, acesta s-a încolăcit în poala ei, s-a întors cu burta-n sus și și-a lăsat capul pe brațul ei. Atunci a știut că el este alesul.

Cred că îl aveam de doar 3 zile când l-am luat în prima noastră excursie”, a declarat Bennett pentru The Dodo. „A găsit cea mai înaltă și mai abruptă stâncă din jur și a escaladat-o în viteză ca să vadă ce se află dincolo de marginea ei.” Din acel moment au început să-i zică „mica noastră capră de munte”.

În urmă cu câteva luni, cuplul a decis că ar dori să aibă încă un animal de companie în familia lor. Bennett își dorea foarte mult să adopte o pisicuță salvată și după 5 luni de căutări prin adăposturi l-au găsit, în sfârșit, pe motanul Baloo, un metis de Siameză. I-au făcut cunoștință puiului de pisică cu câinele lor, iar acesta s-a îndrăgostit instant de Henry - tot ce voia să facă era să se joace și să doarmă îmbrățișat cu el.

Nu a durat mult până când Baloo a început să meargă în excursii cu ei. „Primesc multe întrebări despre cum l-am obișnui cu ieșitul afară, dar el chiar adoră asta. Chiar vrea să iasă afară,” spune Bennett. „Dacă ating lesa lui Henry, Baloo începe să miaune la ușă.
Sursa. Pentru a vedea mai multe poze cu aventurile lui Henry și Baloo, urmăriți pagina lor de Instagram.

Comentarii

POSTĂRI ALEATORII