15 automobile incredibil de scumpe ale celebrităților + FOTO


Pentru cetățeanul de rând, prețul acestor mașini este mai mult decât suficient pentru a-și achita creditul ipotecar, creditul ipotecar al copiilor lor și al copiilor copiilor lor. Dar pentru aceste celebrități, costul acestor mașini este probabil doar o sumă neînsemnată în comparație cu venitul lor gigantic.

Simțiți-vă liberi să salivați după aceste elegante băutoare de benzină și relaxați-vă în ideea că, poate cândva, și dvs. veți deține un astfel de automobil. La urma urmei, visatul e gratuit și costă mult mai puțin decât un ștergător de parbriz de pe o astfel de mașină scumpă.

1. Kim Kardashian deține un Ferrari F430

Talentul imens al lui Kim Kardashian a ajutat-o să-și cumpere această mașină de $186.925. Ferrari F430 al ei este un simbol al statutului care nu vorbește numai despre succesul dinastiei media al familiei sale, ci și despre preferințele ei pentru opulență. Aparent, Kim nu îl are doar pe Kanye, ea are, de asemenea, un gust pentru eficiența aerodinamică, pe care acest Ferrari îl posedă.

F430 este o mașină de curse special concepută pentru a intra în competiții internaționale. Cu toate acestea, aproximativ 2000 de mașini au fost rechemate de către Ferrari, în 2009, din cauza riscului de supraîncălzire a motorului, fapt care ar fi putut duce la fisurarea și incendierea furtunelor hidraulice. Aparent, până și această mașină este prea „fierbinte” pentru Kim.

2. Paris Hilton deține un Bentley GT Continental făcut la comandă

Rozul este culoarea preferată a lui Paris Hilton. Îi place rozul atât de mult încât n-a deranjat-o deloc să scoată $285.000 din buzunar ca să cumpere acest vehicul cu tente de fuchsia. Bineînțeles că mașina originală nu avea această culoare, însă experții de la West Coast Customs au făcut tot posibilul ca să o transforme în mașina de vis a lui Paris. Unii consideră că această culoare le provoacă greață, dar proprietara nu e de acord. Această culoare țipătoare complementează atitudinea sclipitoare a lui Paris. Merg mână-n mână cele două.

3. P. Diddy deține un Maybach

Cariera de rapper, actor, cântăreț, antreprenor, producător de discuri și compozitor a lui P. Diddy, l-au ajutat, probabil, să cumpere acest Maybach de $360.000. Omul își cunoaște cu siguranță valoarea. Maybach este recunoscut pentru confortul superb oferit pasagerilor, de aici și sloganul „Nu conduci un Maybach, ai șofer pentru asta.” Cu toate astea, Maybach-ul pe care l-a cumpărat nu era pentru el, ci pentru fiul său. Cine ar fi crezut ca Diddy e un tătic atât de grijuliu?

4. David Beckham deține un Rolls-Royce Phantom Drophead

Comportamentul și atitudinea șmecherească a lui David Beckham este demnă de acest Rolls-Royce Phantom Drophead. Listată la prețul de $407.000, mașina vorbește de la sine despre stilul de viața luxuriant al lui Beckham, de care oricine ar fi invidios. A fost văzut conducându-și copiii în mașina asta de parcă ar fi fost un autobuz de școală. Motorul de 6.75L, V12 al Drophead-ului poate atinge viteza de 100km/h în mai puțin de 6 secunde. Imaginați-vă cum ar fi să vă lăsați copiii la grădiniță în această frumusețe neagră.

5. Rick Ross deține un Maybach 57

Se pare că rapperi bogați au gusturi similare în materie de automobile. Rick Ross, ca și P. Diddy, au o afinitate pentru mașini mari, luxoase și puternice. Maybach-ul 57 este toate acestea și mai mult. Este posibil ca Rick să fi fost influențat de P. Diddy, întrucât și-a cumpărat cam același lucru. Sătul să mai saliveze după mașina fiului lui Diddy, Rick Ross a decis că e timpul să aibă și el una. Acum se bucură de un sistem de climatizare AC în 4 zone, sistem DVD în spate, masaj pe toate scaunele, radio AM/FM activat prin voce, deschizător universal pentru uși de garaj. Ah, da, și mașina mai arată și bine.

6. Jay Leno deține un Mercedes SLR McLaren

Deși Jay Leno este un comedian, el este cât se poate de serios când vine vorba de mașini. Se spune că deține aproximativ 300 de mașini și o mulțime de motociclete pe numele său. Mercedes-ul SLR McLaren este o adiție la colecția sa de automobile care este în continuă creștere. Cea mai bună caracteristică a acestui bolid de $500.000 este sistemul de frânare Sensotronic (Sensotronic Brake Control - SBC), care oferă o putere excelentă de oprire comparativ cu discurile de oțel, mai ales când funcționează la o temperatură ideală de lucru.

7. Nicholas Cage deține un Ferrari Enzo


Nicholas Cage este un actor remarcabil, cu un excelent gust pentru mașini. El este proprietarul unui Ferrari Enzo, un vehicul în valoare de $670.000 special creat pentru a comemora succesul echipei de Formula 1 al companiei Ferrari. Ferrari îl apreciază atât de mult ca actor pe Nicholas Cage, încât el este unul dintre puținii oameni căruia i s-a permis achiziționarea acestei rare mașini. Ferrari a creat doar 400 de astfel de modele, iar în prezent, Enzo costă mai mult de un milion de dolari.

8. Jerry Seinfeld deține un Porsche 959


Porsche 959 este unul dintre cele mai rare modele de Porsche. Când a fost lansată, mașina a fost un eșec total, deoarece costul producției a fost mai mare decât numărul de unități vândute. Cu toate acestea, Jerry Seinfeld a achiziționat un astfel de model pentru incredibilul preț de $700.000. Motorul de 2.85L al acestei mașini poate atinge viteze de până la 321 km/h.

9. 50 Cent deține un Lamborghini Gallardo


50 Cent este un nume greșit. Rapper-ul din New York valorează mai mult decât sugerează numele său, dovada vie fiind achiziția unui Lamborghini Gallardo de $300.000. Deși nu a mai avut de mult un hit în topurile muzicale, artistul vrea ca toată lumea să știe că are în continuare banii acumulați în trecut. Indiferent dacă vrea ca lumea să vadă că trăiește în continuare pe picior mare sau dacă compensează pentru ceva, mașina asta este perfectă pentru stilul său bombastic.

10. Jay-Z deține un Maybach Exelero


Jay-Z este „șeful” și mașina lui este un simbol perfect al acestui lucru. Cu o valoare uluitoare de $8.000.000, Jay-Z este mândru de achiziția acestui Maybach Exelero. Soțul lui Beyonce, muzician de succes și om de afaceri, și-a inclus mașina și în videoclipul piesei „Otis”. Acest coupe cu două locuri poate atinge viteza maximă de 320 km/h, perfectă pentru momentele când soția sa descoperă că acesta devine intim cu alte femei. 😆

11. Kanye West deține un Lamborghini Aventador


Kim Kardashian își iubește soțul atât de mult, încât mașina pe care a cumpărat-o pentru el este mai scumpă decât mașina pe care a cumpărat-o pentru ea însăși. Datorită soției sale, Kanye West deține acum un Lamborghini Aventador făcut la comandă. Kim a fost dispusă să cheltuiască $750.000 doar pentru ca soțul ei să poată avea o mașină stilată, în genul unui Batmobile. Mașina are un motor V12 de 6.5L care poate atinge suta în mai puțin de 3 secunde.

12. Simon Cowell, Birdman, The Game și Flo Rida dețin fiecare câte un Bugatti Veyron

Simon Cowell - Bugatti Veyron - $1.700.000

Birdman - Bugatti Veyron - $2.500.000, considerată ca fiind cea mai rapidă mașină permisă pe șosele. Poate atinge viteza de 407 km/h. De asemenea aceasta a câștigat și titlul de „Cea Mai Bună Mașină Condusă Tot Anul”, oferit de Top Gear în 2005.

The Game - Bugatti Veyron - $2.200.000 cumpărat cu ajutorul celor de la canalul de muzică VH1. The Game a mulțumit acestora pentru contribuția lor la cadoul de ziua sa. The Game mai deține și un Ferrari F430 și un Porsche Panamera din crom și aur.

Flo Rida - Bugatti Veyron - $1.700.000 - Nu este un Bugatti oarecare, ci unul învelit în aur strălucitor. Se zvonește că până și roțile acestei mașini sunt din aur masiv de 24 karate.

Comentarii

POSTĂRI ALEATORII