Cele mai ciudate 10 restaurante din lume!


Când ați fost la un restaurant, ați fost vreodată serviți în spatele gratiilor, de către „gardieni”, într-o celulă de închisoare? Sau ați avut ocazia să fiți tratați nepoliticos intenționat, de către întreg personalul? Mai mult decât atât, un alt exemplu ciudat este acela al restaurantului în care bucătarii-șef, chelnerițele și barmanii sunt formați din perechi de gemeni identici! Cu siguranță că nu ați avut ocazia să vizitați astfel de localuri bizare. Iată o listă a celor mai ciudate restaurante din lume:

1. Chillout Ice Lounge, Dubai.
Un restaurant construit în întregime din gheață, unde ești servit în farfurii de gheață, pe mese de gheață în timp ce stați pe scaune de gheață.

2. Fortezza, Medicea, Volterra, Italia.
A fost o fortăreață italiană care a fost transformată în închisoare în 2006. Deținuții de acolo conduc un restaurant de mare succes!

3. Les Refuge de Fondue, Paris, Franța.
Un restaurant situat în capitala culinară a lumii. Acolo se servește numai fondue, iar vinul este servit în biberoane! Ce ciudat!

4. Disaster Cafe, Lloret de Mar, Spania.
Un restaurant care, în fiecare noapte, oferă clienților săi experiența unui cutremur de peste 7.8 grade, doar pentru amuzament! Uimitor!

5. The Redwoods Treehouse Restaurant, Auckland, Noua Zeelandă.
Acest restaurant are un impact mai mult magic și de basm asupra vizitatorilor săi. Este amplasat în zona forestieră a Noii Zeelande, cu amplasamente în vârfurile arborilor.

6. Magic Restroom Cafe, Los Angeles, S.U.A.
Aici ești servit în farfurii în forma de W.C., în timp ce stai așezat pe W.C.! Incredibil!

7. Dinner In The Sky, peste tot în lume.
Acest restaurant îți dă impresia că iei cina, în aer, la 50-150 metri înălțime, fiind suspendat de o macara!

8. Restaurantul-închisoare Insula Diavolului, China.
Un restaurant care te face să te simți ca și cum ai fi la închisoare, cu angajați care-ți servesc mâncarea printre gratii, purtând uniforme cu dungi negre și albe. Poți cere să fii și încătușat, dacă îți dorești.

9. Dick's Last Resort, S.U.A.
Aici personalul este instruit să se poarte cât mai nepoliticos cu putință cu clienții. Tototdată, clienții sunt încurajați să fie la rândul lor cât mai nesuferiți.

10. The Elementary School Tavern, Tokyo, Japonia.
Acest restaurant are ca tematică o școală elementară. Îți servesc masa și îți dau și lecții de învățat.

Comentarii

POSTĂRI ALEATORII