9 gadget-uri de buzunar ingenioase


1. Unealtă utilitară-mască cheie
Această multi-unealtă îți învelește una din cheile tale și este dotată cu deschizător de sticle, pilă de unghii, tăietor de fire, trei șurubelnițe și pensetă.

2. Încălzitoare de mâini reutilizabile
Vei avea mâinile calde toată iarna cu aceste încălzitoare de mână reutilizabile. Tot ce trebuie să faceți este să le fierbeți pentru a le reseta reacția chimică. Apoi apăsați pe discul metalic când aveți nevoie să le folosiți, iar acestea se vor încălzi instant.

3. Fierăstrăul de buzunar
Fie că vreți să vă tăiați pomul de Crăciun sau să supraviețuiți apocalipsei, trebuie să aveți asupra voastră acest fierăstrău.

4. Tool Logic Credit Card Companion
Această multi-unealtă subțire, de mărimea unui card de credit, conține 9 unelte esențiale pentru sarcinile zilnice. Include pensetă, deschizător de conserve și busolă. Nu uita că o ai în buzunar!

5. „Grenada prietenoasă de supraviețuire”
Această grenadă de supraviețuire împachetează tot de ceea ce tu ai nevoie într-un ambalaj mic format din funie. Ești gata de orice cu această „grenadă”.

6. Breloc-cablu de încărcare micro USB
Un cablu de încărcare pentru telefonul tău atunci când ai nevoie de el, și care nu te incomodează atunci când n-ai nevoie de el. Este perfect pe post de breloc, deci este ideal pentru călătorii, oameni de afaceri ocupați sau studenți.

7. Ninja de portofel
Ninja de portofel este echipat cu 18 unelte funcționale și îți încape în portofel. Uneltele includ un suport pentru telefonul mobil, șurubelniță, riglă sau deschizător de sticle.

8. Card Sharp - Cuțit pliabil de dimensiunea unui card bancar
Card Sharp are un design inovator și compact. Reprezintă un cuțit ușor și ultra-tăios de dimensiunea unui card de credit.

9. Breloc-ascunzătoare
Țineți ascunși banii sau orice altceva în această mică ascunzătoare etanșă. Include și o brichetă perfect funcțională și poate fi ținută ca breloc, lângă chei.

Comentarii

POSTĂRI ALEATORII