11 fapte despre serialul „How I Met Your Mother” + VIDEO

How I Met Your Mother (Cum am cunoscut-o pe mama voastră)

1. Cel mai vizionat episod a fost „Pineapple Incident” din sezonul 1, iar cel mai puțin vizionat episod a fost „Landmarks” din sezonul 6.
2. Neil Patrick Harris (Barney Stinson) câștigă $210.000 per episod, în timp ce restul distribuției câștigă $120.000 per episod.
3. Lily, Ted și Marshall au aceiași vârstă în serial. În realitate, Alyson Hannigan și Josh Radnor sunt, de fapt, cu 6 ani mai mari decât Jason Segel.

4. Au fost publicate cărți asociate serialului. Acestea includ „The Bro Code” și „The Playbook”.

5. Barney este cu adevărat inventatorul frazei „the bro code”.* Aceasta nu exista până în 2008.
*Conform numărului de căutări de pe Google.

6. În serial apar 13 situații de intervenție, incluzând: Lily - pentru folosirea excesivă a unui accent britanic fals, Marshall - utilizarea constantă a graficelor, Robin - pentru obsesia ei de folosire a spray-urilor autobronzante, Barney - pentru frecventele trucuri magice, Ted - pentru că iubește femei măritate.
7. Barney poartă rușinoasa cravată galbenă cu rățuște timp de 11 episoade.

8. Actrița care o joacă pe Robin este canadiană, la fel ca personajul interpretat. Scenariștii adoră să facă referințe către lucruri canadiene, cum ar fi: Tim Hortons, Vancouver Canucks, Curling.

9. Faimoasele fraze ale lui Barney: „Have you met Ted?”, „What up!”, „Wait for it” și „Suit up!” au fost rostite în episodul pilot.

10. Barney are câte un costum pentru toate ocaziile, incluzând: un costum de pilot pentru Halloween pijama în formă de costum pentru dormit. Sunt doar 12 momente în serial când Barney nu se îmbracă în costum.

11. Ted a avut relații cu cel puțin 29 de femei care nu sunt „Mama”.

Sursa: http://cdn.iwastesomuchtime.com/2202015024957.jpg


Comentarii

POSTĂRI ALEATORII