7 lucruri pe care femeia ta nu le spune, dar pe care vrea să le știi


Doamnelor și domnișoarelor, cred că sunteți extraordinare, dar, să nu mă înțelegeți greșit, a vă înțelege este echivalent cu a înțelege un curs despre fizică cuantică predată de un bețiv care vorbește o limbă străină.

Băieți, până când o tehnologie de citit gândurile femeilor va fi inventată, veți vrea să știți câteva lucruri simple pe care fata de lângă voi le vrea, însă nu vi le spune.
1. Să ai coloană vertebrală
Femeile nu vor un preș pe care să-l calce în picioare. O fi mai ușor să zici „da” la tot ce îți cere ea, însă domnișoarei tale nu-i place asta. Acum nu mă refer la faptul că trebuie să te transformi în omul cavernelor și s-o tragi de păr peste tot pe unde vrei tu, dar să ai un pic de coloană. Femeilor le place un pic de provocare, la fel de mult cum ne place și nouă.

2. Petreceți timp cu amicii tăi
Când ești într-o relație cu persoana potrivită, să fii plecat de lângă ea e ultimul lucru pe care ai vrea să-l faci. Să-ți petreci fiecare moment cu jumătatea ta este perfect la începutul relației, însă pe măsură ce înaintați în relație, devine sufocant. Femeile vor să vă petreceți timp cu prietenii voștri, nu doar pentru că e un lucru bun să ai și tu prietenii tăi, dar probabil s-a plictisit de moaca ta. Lasă-i un pic spațiu să respire. De altfel, absența ta face ca inima ei să devină mai iubitoare. Trebuie s-o lași să i se facă dor de tine.

3. Amintește-i că o iubești
Femeia adoră afirmații care îi amintește că îți aparține. Nu mă refer aici la un simplu „te iubesc” în fiecare zi, ci la mici gesturi sincere care să-i amintească faptul că ea e doamna ta. Cu toții avem acea frică instinctuală de a nu fi înlocuiți cu cineva mai bun decât noi. Amintindu-i că nu mai e loc de altcineva în viața ta în afară de ea este o modalitate de a îi calma această frică, și pe termen lung o va face să se simtă și mai confortabil cu tine. fii sincer cu ea și cu tine. Cavaleria nu a murit nici pe departe, doar am devenit noi mai leneși. Simplul gest de a-i deschide ușa îi demonstrează că ești în continuare cavalerul ei în armură strălucitoare.

4. Să știi când se preface
Nu vorbesc despre orgasm aici, ci despre lucrurile de zi cu zi. „Desigur iubitule, mi-ar plăcea să mă uit la meciul ăsta de fotbal”. Relațiile sunt bazate pe compromisuri, iar femeile tind să facă compromisuri mai multe decât bărbații. Femeile au tendința de a ne face pe plac de multe ori. Singura modalitate de a afla ce gândește cu adevărat este să vorbești cu ea. S-ar putea să nu-ți placă răspunsul ei așa că fi pregătit să încasezi o lovitură în mândria ta. Dar dacă vrei ca ea să fie fericită, întreab-o cum se simte de fapt.
5. Este posibil să fii și golan și băiat bun
Cu toții știm că femeile sunt atrase de „băieții răi”. Să ai o latură de „bad boy” este ok în unele circumstanțe, dar la urma urmei femeile vor să ai și caracter. Vor să vadă că poți fi și petrecăreț, dar că poți face și ceva dulce ca să le arăți că îți pasă de ele. A fi băiat bun înseamnă mai mult decât să fii dulce și duios cu ea, înseamnă să fii protector, puternic și să îi arăți că o poți întreține. Poate că e timpul să pui în dulap hainele de petrecere și să-ți scoți de la naftalină costumul de afaceri. Cu cât îi arăți mai mult că ești pachetul complet, cu atât mai mult va știi că ești de neînlocuit.

6. Ea nu se gătește pentru tine
Cu toții am trecut prin asta: am bătut nervos din picior, ne-am uitat la ceas, și am auzit: „Mai durează 5 minute, puiu”. Adevărul este că timpul petrecut în plus pentru a se găti nu este pentru tine, așa că nu o lua personal. Se face păpușă pentru ea, nu pentru tine. E ușor pentru noi bărbații să spunem „dar eu cred că ești frumoasă așa cum ești”, ceea ce e dulce, însă e vorba despre cum se simte ea. Fii răbdător și fii recunoscător că vei ieși în oraș cu o femeie superbă și încrezătoare.

7. Taci și ascultă
Să-ți asculți femeia este cel mai important lucru pe care-l poți face într-o relație. Nu spun doar să o auzi, ci chiar să o asculți. Femeile sunt mult mai intuitive decât bărbații în unele cazuri, așa că citește printre rânduri. E posibil ca ea să-ți spună ceva mult mai important decât ceea ce-i iese pe gură, iar dacă n-o asculți nu vei auzi. Femeile comunică total diferit de cum comunică bărbații, să ai asta în vedere. Ce ție poate îți ia 10 cuvinte să spui, ei îi vor lua 30 de cuvinte. Stiind cum se simte prietena ta face tot ceea ce faci într-o relație să fie cu atât mai bine.

Comentarii

  1. Extraordinar,dar daca s-ar aplica si in vita de zi cu zi ar fi extraordinar si frumos..

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

POSTĂRI ALEATORII