Soluția perfectă pentru curățarea covorului!

Urăsc petele de pe covor! Petele făcute de copii tăi, de animalele de companie sau chiar de tine! Dar nu îți mai face griji! Am găsit remediul perfect pentru curățarea petelor de pe covor: un amestec „magic”, făcut în casă care va îndepărta toate acele pete organice (făcute de noroi, mâncare etc.) de pe covorul tău.
Important de știut este faptul că nu poți folosi acest amestec făcut în casă pe pete de vopsea sau de cerneală deoarece, te asigur că în loc să le îndepărteze, le va întinde și mai mult.

Pentru prepararea soluției „magice” de curățat vei avea nevoie de:

- o sticlă cu pulverizator (ex: sticlă de spray de geamuri)

- două părți apă

- o parte oțet

- un fier de călcat

Instrucțiuni:

Amestecă apa cu oțetul în sticla cu pulverizator. Pulverizează amestecul peste petele organice și acoperă-le cu un prosop sau o cârpă curată. Ia fierul de călcat, setează-l pe abur și calcă prosopul/cârpa timp de aproximativ 30 de secunde sau mai mult, depinzând de cât de grave sunt petele. Dacă ai pete care sunt mult mai închise la culoare decât celelalte pete, trebuie să repeți procedura. Un alt lucru bun în utilizarea oțetului în această soluție de curățare este acela că oțetul elimină și mirosurile neplăcute. Spor la treabă!

Comentarii

POSTĂRI ALEATORII