Aparatul de ras cu laser! O tehnologie nouă care va face bărbieritul mai ușor + VIDEO

Aparatul de ras Skarp Razor este acum aici pentru a revoluționa rasul, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Folosind această nouă invenție putem economisi aproximativ 2 miliarde (numai în SUA) de aparate de ras cu lamă, care sunt aruncate după folosire în fiecare an.
Nu funcționează folosind apă sau spumă de ras și nu necesită înlocuirea „lamei”.

Acest dispozitiv futurist a fost creat de Paul Binun și Morgan Gustavsson, iar aceștia pretind că rezultatele bărbieritului vor fi mai bune ca niciodată, fără iritații ale pielii sau tăieturi usturătoare.

Dispozitivul funcționează prin intermediul unui laser care detectează cromofori (grupări moleculare responsabile de culoare) de pe corpurile noastre (păr), și tăindu-i după detectare.

De fapt, aparatul Skarp Razor, mai degrabă arde părul decât să-l taie. Prin urmare, nu vom mai folosi pentru ras aceeași tehnică veche de peste 5.000 de ani.

Singura cerință a aparatului este o baterie reîncărcabilă AAA. Se presupune că acest produs poate funcționa până la 50.000 ore. Urmăriți video-ul de mai jos:


Comentarii

 1. Daca miroase a ars dupa barbierit, ma tem ca piata va fi restransa-spre-nula. Desi probabil au facut ei niste teste pana la productia in masa. As fi curios sa aflu cum ocolesc problema asta cu mirosul de par ars

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, e adevarat, barbieritul s-ar transforma intr-un procedeu neplacut. Eu ma gandeam oare cat de repede se murdareste partea cu fasciculul de lumina si cat de repede nu mai incepe sa taie, cat de des trebuie sa te opresti sa cureti capul.
   Si mai cred ca este foarte lent. Ce face unul ca mine cu barba deasa si groasa? Cat de repede ma voi putea barbieri? Poate ne raspund ei mai tarziu. E , totusi, un proiect la inceput.

   Ștergere
 2. urasc sa trec cu lama pe fata dar nu am ce face ca nu ma suporta nevasta cu barba

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

POSTĂRI ALEATORII