Șapte mistere nedeslușite din întreaga lume
1. SS Ourang Medan
În iunie 1947 o navă a început să emită semnale SOS mai multor nave din apropierea Strâmtorii Malacca. Mesajul spunea: „Toți ofițerii, inclusiv căpitanul, sunt morți în camera hărților și pe punte. Posibil ca tot echipajul să fie mort.” Apoi a urmat o pauză înainte de a fi concluzionat: „Eu mor”.
Mai târziu când Ourang a fost găsită de nava americană Silver Star, toți cei de la bord erau morți. Fețele lor erau împietrite cu o expresie de frică, iar brațele lor erau întinse. În timp ce Silver Star tracta nava fantomă Ourang, un incendiu a pornit din senin la punțile inferioare și a trebuit să i se dea drumul pe mare chiar inainte ca aceasta să explodeze.
Nici până în ziua de azi nu se știe ce s-a întâmplat cu SS Ourang Medan și cu echipajul acesteia.

2. Caroline Walter
În 1867 o tragedie a lovit orașul Freiburg din Germania când Caroline Walker a murit la frageda vârstă de 16 ani. Sora ei a cerut ca pe lespedea de pe mormântul ei să fie făcută o sculptura a fetei, în mărime naturală. În ultimii 148 de ani cineva a pus cu regularitate același buchet de flori sub mâna sculpturii.

3. Copiii Sodder
Într-un trist Ajun de Crăciun în 1945, un incendiu a izbucnit in casa familiei Sodder, omorând cinci dintre copiii soților George si Jennie Soder. Ciudat este faptul că trupurile celor cinci copii au fost de negăsit, casa arzând prea repede ca aceștia să fie incinerați complet.
La 20 de ani dupa incendiu, familia Sodder a primit prin poștă o poză, fără adresă de expeditor. Se pare că era poza lui Louis, unul dintre copiii care au murit în incendiu. Într-adevăr, pe spate erau scrise cuvintele „Louis Sodder. I love brother Frankie. Ilil boys. A90132 or 35.” Atunci familia Sodder a început din nou investigațiile, însă fără folos. Au murit fără să afle vreodată ce s-a întâmplat cu copiii lor.

4. YOGTZE
Günter Stoll îi tot spunea soției sale că “ei” vor sa-l prindă, chiar înainte de moartea acestuia. În noaptea mortii, acesta era cu soția și dintr-o data a strigat: „Acum am înțeles!” și a scris YOGTZE pe un scaun. Apoi s-a suit la volan și a plecat. A fost găsit mort la ora 3 dimineata în Volkswagen-ul său, într-un șanț la ieșirea din Autobahn. Era complet dezbrăcat. Mai ciudat este faptul că autopsia a scos la iveala faptul că acesta a fost rănit înainte de accident și călcat de o altă mașină, într-o altă locație decât acolo unde a fost găsit.
Multe întrebări rămân fără răspuns, mai ales semnificația cuvântului “YOGTZE”.

5. Benedetto Supino, torța umană
Tânărul Benedetto Supino din Spania citea o revista de benzi desenate în 1982, când dintr-o data aceasta a izbucnit în flăcări. Spre deosebire de eroii din benzile desenate, se pare că acesta nu a putut controla focul. Așternuturile îi luau foc când dormea și dispozitivele electronice încetau să mai funcționeze cand el era în preajmă. Oamenii de știința nu au nicio idee de ce acest lucru se întâmpla.

6. Incidentul de la Pasul Dylatov
Nouă excursioniști cu experiență au murit pe versanții muntișor Ural din Rusia în 1959. Corpurile lor au fost găsite într-un mod misterios. Cortul excursioniștilor a fost făcut ferfeniță din interior spre exterior. Urme de picioare descălțate au fost găsite pe zăpadă, iar acestea duceau spre pădure, unde două dintre cadavre au fost găsite în lenjeria intimă. Investigatorii au mai găsit încă trei cadavre între locul de camping și pădure. Două luni mai târziu au fost găsite și celelalte patru cadavre într-o râpă adâncă de 75 metri. Aceștia purtau hainele celorlalte cadavre. Până în ziua de azi investigatorii sunt derutați cu privire la acest incident.

7. Crimele de la Hinterkaifeck
În 1922, Andreas Gruber, în vârstă de 63 de ani, soția lui Cäzilla, fiica lor văduvită și cu cei doi copii ai ei, și cu servitoarea lor Maria Baumgartner, trăiau cu toții într-un mic sat bavarian.
Într-o noapte toată familia a fost găsită omorâtă și făptașul nu a fost niciodată găsit. Înainte de crime, familia a remarcat niște „bântuiri” care se petreceau noaptea. Urme ciudate de pantofi apăreau pe zăpadă și sunete amenințătoare se auzeau din pod. Un set de chei dispăruse. Până dimineața cu toții fuseseră uciși. Singura dovadă a uciderii fiind arma crimei, un târnăcop, și fumul de la focul cu care s-a încălzit criminalul toată noaptea. Poliția a spus că acesta a avut grijă ca animalele să fie hrănite înainte să plece de la locul faptei.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

POSTĂRI ALEATORII